Sisteme Acces Control-pentru controlul total al cladirii tale.

Sistemele de Acces Control permite limitarea si controlul accesului in spatiile de resedinta sau birouri. Prin folosirea sistemului, controlul si monitorizarea persoanelor se va face cu precizie dupa reguli prestabilite de catre beneficiar. Sistemul monitorizeaza o persoana din momentul in care intra in cladire pana la parasirea acesteia. Se pot creea rapoarte sau se poate face pontajul fiecarei persoane  persoana.

Modalitati de acces:

Pentru identificare  peroanelor sunt utilizate mai multe tehnologii, dar cea mai raspandita este cartela de proximitate/tag de proximitate.  Alte tehnologii folosite sunt citirea retinei, citirea amprentei sau introducerea codului de acces.

Vă oferim două sisteme complete de control acces  pentru aplicatiile comerciale cat si pentru cele rezidentiale:

 • Acces Control -Centaur - solutie integrata control acces
Solutie integrata de control al accesului
Arhitectura multi-controler, modulele de extensie şi versiunile de soft disponibile permit generarea rapidă de rapoarte, controlul a 2048 uşi, control de lifturi şi aplicaţii de pontaj pentru 16384 utilizatori per locaţie.

Acces Control - Terena - solutie de control acces bazata pe web
Solutie de control al accesului bazata pe comunicatie web
Terena este o solutie de control acces ce permite, utilizand interfata integrata pe SD card, administrarea locatiilor de la distanta, folosind o conexiune internet si sistemele de operare WIN/MAC/Linux. Terena permite controlul a 128 uşi per unitate centrală, managementul lifturilor şi al parcărilor etc.

Facilitatile sistemului Centaur

Acces Control Centaur
Acces Control Centaur
Acces Control Centaur