Sisteme de supraveghere video profesionale(cctv) – solutii HD anaogice si IP cu o singura platforma de administrare

TurboHD

Capabilitate Tribrid

Linia Turbo HD de la Hikvision oferă capabilitate Tribrid – o adevărată revoluție pe piața de echipamente de supraveghere profesionale. DVR-urile Turbo HD pot procesa semnalele video de la camere analogice, HDTVI, CIF, WD și IP Megapixel și permit integrarea unitară a diferitelor tehnologii și, mulțumită tehnologiei de detecție automată, totul se întâmplă automat și instalarea este extrem de ușoară.Acum, utilizatorii își  pot actualiza sistemele pentru a se bucura de calitatea 1080p a imaginii  fără a înlocui cablajul existent, ceea ce face ca DVR-urile Turbo HD să fie soluția evidentă pentru cerințele back-end.

TurboHD

Full HD /1080P prin cablu coaxial

HDTVI (High Definition Transport Video Interface) este o tehnologie nouă care permite transmisia video analogică cu rezoluție de 1080p la distanțe de până la 500 de metri prin cablu coaxial sau până la 200 de metri prin cablu torsadat. Tehnologia Turbo HD este ideală pentru  trecerea sistemelor analogice la calitate HD deoarece protejează investiția în infrastructura existentă. Cablurile nu trebuie înlocuite.

Camere video FullHD si Low Ligth

Rezoluție ridicată pentru imagini clare

Echipamente dedicate, de înaltă calitate, pentru a captura imagini clare ale plăcuțelor de înregistrare, vehiculelor, fețelor, precum și a  comportamentului criminal, uneori în condiții dificile. Soluțiile de camere video Megapixel de la Hikvision oferă înregistrări Full HD (1920 x 1080 pixeli), care sunt perfecte pentru a identifica și recunoaște comportament criminal. Acestea produc imagini extrem de clare indiferent de condițiile de iluminare datorită tehnologiei inovatoare pentru lumină slabă și foarte slabă, care permit filmarea în orice condiții de iluminare.

Caracteristicile inteligente
TURBO HD inseamna securitate inteligenta

SMART CODEC

Prin concentrarea pe zone cheie, tehnologia Smart Codec permite camerelor noastre să ofere imagini extrem de clare acolo unde contează, în același  timp reducând problemele create de spațiul de stocare.

SMART INTRUSION DETECTION

În momentul în care este detectat un intrus în zona desemnată, DVR-ul poate genera o alarmă care declanșează un răspuns predeterminat, precum  inițierea înregistrării evenimentelor sau trimiterea de notificări de tip push.

SMART AUDIO DETECTION

Această caracteristică poate analiza zgomotele ambientale și poate elimina prin filtrare orice zgomot de fundal pentru a detecta niveluri ridicate de  sunet și declanșa o alarmă atunci când nivelul zgomotului depășește un prag reglabil.

SMART FLOW CONTROL

Smart Flow Control monitorizează continuu calitatea fluxului de date pentru a asigura codificarea și livrarea optimă pentru afișarea de la distanță a materialului înregistrat.

SMART LINE CROSSING DETECTION

În momentul în care una sau mai multe linii predefinite sunt depășite, DVR-ul poate genera o alarmă care declanșează un răspuns predeterminat,  precum inițierea înregistrării evenimentelor sau trimiterea de notificări de tip push.

SMART VIDEO QUALITY DETECTION

Dacă sunt detectate anomalii în calitatea imaginii, DVR-ul inițiază o alarmă care declanșează un eveniment prestabilit, precum trimiterea unei notificări tehnice prin e-mail.

Camere turboHD

• dome camera sau bulet cu  IR, TURBO HD, HD Ready 720P sau 1080P (maxim 3Mpixeli-2052×1530 pixeli)
• iluminator IR automat 15 metri pana la 40metri (tehnologie EXIR) cu optimizare IRCut Day&Night
• DNR, Smart IR; obiectiv fix deschidere larga 2.8mm ,3.6 mm , 4 mm sau lentila Varifocala 2.8-12mm
• utlizare interior si exterior
• cablare cu cablu coaxial pana la 500 metri si conectori BNC
• temperaturi de utilizare -40C pana la +60C, IP66 weatherproof; carcasa plastic, 89.6 × 59.1 mm
• FUNCTIONEAZA CU DVR-uri HIKVISION TURBO HD

Camere IP

• dome camera sau bulet cu  IR, TURBO HD, HD Ready 720P sau 1080P (maxim 5Mpixeli-2560×1920 pixeli)
• iluminator IR automat 15 metri pana la 80metri (tehnologie EXIR) cu optimizare IRCut Day&Night
• DNR, BLC, DWDR Smart IR; obiectiv fix deschidere larga 2.8mm ,3.6 mm , 4 mm sau lentila Varifocala 2.8-12mm
• utlizare interior si exterior
• RJ4510M/100M ethernet port,
• temperaturi de utilizare -40C pana la +60C, IP66 weatherproof;dc12v/ POE(802.3af)
• Aplicatie gratuita pana la 64 de camere

Sisteme de inregistrare DVR , NVR si Hibrid

Lansarea noii soluții Turbo HD de la Hikvision marchează începutul unei noi ere: Acceptând transmisie video Full HD prin cablu coaxial și oferind compatibilitate Tribrid,această tehnologie revoluționară reprezintă o adevărată inovație în evoluția transmisiei analogice. Familia de produse Turbo  HD include o gamă cuprinzătoare de camere FULL HD și DVR-uri care oferă compatibilitate unitară cu toate formatele video, de la analog la HDTVI și IP Megapixel.